Contributions

49 Contributions
  • Question

    Troubleto enable HTTP2 whit Virtualmin

    Hi i have trouble to enable HTTP2 on my Virtualmin website. I have use the a2enmod http2 command and add the protocol to my apache setup. But https://tools.keycdn.com/http2-test still say that may website is not HTTP/...
    0 By tokar93 Apache Ubuntu 18.04
  • Question

    Problem whit apt-get update

    I end up whit this error when i run apt-get update. Any suggestion on what i can do to fix this? root@server1:~# apt-get update Err:1 http://apt.izzysoft.de/ubuntu generic InRelease Temporary failure resolving 'apt...
    2 By tokar93 Apache Ubuntu 16.04
  • Answer

    Varnish cache and virtualmin

    I have the same problem. I hope to receive some help to.
    By tokar93
  • Question

    Varnish cache and virtualmin

    Hi I try to get Varnish to work on my Ubuntu 16.04 virtualmin server. But i have not be able to get it to work. I dont get any specific error in the error log. But i seems to get some trouble whit apache when i change...
    2 By tokar93 Caching Apache Ubuntu 16.04
  • Question

    SSL with SPDY on Serverpilot installed server

    Hi How can i setup a SSL certification whit SPDY on a Wodpress server. When the server is configured by Serverpilot? I would even have some information on how i should configure wordpress to use https instead of http.
    1 By tokar93 Security WordPress Ubuntu
  • Answer

    Problem whit Awstats (/usr/bin/perl)

    Thats maybe can be something.
    By tokar93
  • Question

    ServerPilot and CGI configuration?

    Hi How can i configure my server to support CGI when i have setup the server whit help of ServerPilot? I need to do that to be able to use Awstats. My early topic about this: https://www.digitalocean.com/community/qu...
    1 By tokar93
  • Question

    Problem whit Awstats (/usr/bin/perl)

    Hi When i visit my awstats pages i get only file information like this: ``` code !/usr/bin/perl ------------------------------------------------------------------------------ Free realtime web server logfile analyzer...
    2 By tokar93
  • Question

    awastats and serverpilot.io

    Hi any special step i need to think about when it comes to setting up Awastats that is configured whit help off serverpilot.io? What is the step that i need to take to get it to work right?
    1 By tokar93
  • Question

    multiple PHP version and keep them updated

    Hi I would like to have multiple php versions on my Ubuntu 14.04 server the defult 5.5 and 5.6 but how can i keep them both updated to the tales version? do i need to rebuild php 5.6 every time?
    2 By tokar93
  • Question

    Spiders/Bots problem slow down my site

    Hi I have allot of Spiders/Bots that is hitting my wordpress blog most msn. How can i slow this down so they dont crawl my site that match?
    2 By tokar93
  • Question

    Problem whit insserv the command dont work

    Hi I try to install Php 5.6 to my ispconfig ubuntu 14.04 server and i have follow this guide https://www.howtoforge.com/how-to-build-php-5.6-fpm-fastcgi-with-zend-opcache-and-apcu-for-ispconfig-3-on-debian-7-wheezy I ...
    1 By tokar93
  • Question

    How To Configure Nginx as a Reverse Proxy for Apache when you use ISPConfig

    Hi How can i set up Nginx as a Reverse Proxy for Apache when i use ISPConfig? I have try to find any good guide on the Internet but i cannot get it to work. I hope someone can help me to get this to work.
    1 By tokar93
  • Question

    LAMP Stack Monitoring with Monit on Ubuntu 14.04

    Hi How can i get this guide to work whit Apache instead of nginx? https://www.digitalocean.com/community/tutorials/lemp-stack-monitoring-with-monit-on-ubuntu-14-04
    2 By tokar93
  • Question

    upgrade mysql 5.5 to 5.6 ubuntu 14.04

    Hi I wont to upgrade my mysql server on Ubuntu 14.04 from version 5.5 to 5.6 how can i do that?
    10 By tokar93
  • Question

    How can i fix this fastcgi errors?

    Hi I get this error in my error log: [Mon Dec 29 04:35:09.016736 2014] [fastcgi:error] [pid 21815] [client 178.62.80.152:32655] FastCGI: incomplete headers (0 bytes) received from server "/var/www/clients/client0/web4...
    1 By tokar93
  • Question

    How should i adjust the variable i get from mysqltuner?

    Hi I have run mysqltuner on my host and i end up whit this information: ``` -------- General Statistics -------------------------------------------------- [--] Skipped version check for MySQLTuner script [OK] Currentl...
    1 By tokar93
  • Question

    Lost connection to database

    Hi I end up whit a connection lost to my database a couple off times a day and the only thing for me to fix this is to reboot the server. I even have trouble then to login to my ISPConfig control panel. What is wrong?...
    1 By tokar93
  • Question

    How To Install Vesta Control Panel on Ubuntu 14.04

    Hi Can i install Vesta Control Panel on a no fresh server? Or do i need to start over to be able to install it?
    2 By tokar93
  • Question

    Blocking bad bots on apache

    Hi Can i block bad bots on server level? And how can i do that? And how do i know if the bot is bad?
    1 By tokar93