Question

Can't send mail with VestaCP

Hi, I got a fresh install of VestaCP and I can’t send mails. I can receive mails however. I’ve had this issue for a while now and can’t figure it out. And their own forum seems pretty dead when it comes to support, so I’m trying here instead. (None of the IP’s below are mine.)

2017-05-12 13:44:07 no host name found for IP address 41.230.21.35
2017-05-12 13:44:07 no host name found for IP address 41.230.21.35
2017-05-12 13:46:59 1d992B-0001yj-6U <= admin@thelundgren.com U=admin P=local S=576 id=a5e23d4ab9b25862f71026da847a2140@thelundgren.com
2017-05-12 13:46:59 1d992B-0001yj-6U == MAIL@gmail.com R=dnslookup T=remote_smtp defer (-53): retry time not reached for any host
2017-05-12 13:48:28 TLS error on connection from (127.0.0.1) [89.40.216.85] (recv): Function was interrupted.
2017-05-12 13:48:28 dovecot_login authenticator failed for (127.0.0.1) [89.40.216.85]: 535 Incorrect authentication data
2017-05-12 13:48:55 dovecot_login authenticator failed for (User) [80.82.65.127]: 535 Incorrect authentication data (set_id=tamra@panel.thelundgren.com)
2017-05-12 13:50:37 no host name found for IP address 41.226.11.226
2017-05-12 13:50:37 rejected HELO from [41.226.11.226]: syntactically invalid argument(s): *.*
2017-05-12 13:51:43 TLS error on connection from ec2-52-202-215-126.compute-1.amazonaws.com [52.202.215.126] (gnutls_handshake): The TLS connection was non-properly $

Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Not sure if that counts as “dead” or not :o

That name server isn’t working for me.

If you log in, can you try this command: host cnn.com That should give you some IP results from your name server.

If that’s dead, edit your resolv.conf file to read:

nameserver 8.8.8.8
nameserver 8.8.4.4
search home

Then try that ‘host’ command again.

That looks like a DNS issue. What’s in /etc/resolv.conf?

Here’s a bit of info on the topic: https://www.digitalocean.com/community/questions/can-i-change-the-dns-in-etc-resolv-conf