Question

Deployed wordpress with Colormag theme but was working good in my localhost but not proper in server. The existing images are not appearing.

How can i resolve this?

All the existing images in my wordpress theme is not appearing. Also not able to upload.


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Hello,

If you were developing the theme locally before pushing to your server, there could be a chance that something in the DB hasn’t registered properly.

  1. Are the images included with the theme?
  2. Are the images included in your Media library?

Knowing the answer to those questions would greatly help in figuring this out. When you try to upload an image, are you getting an error? It could be that the permissions or owning user of the web directories is not correct. If it is true you are receiving an error on image upload, please paste it here.

Thanks.