Question

how to fix the 404 by LiteSpeed Web Server

Dear , i build the discourse on my droplets, but is showing the 404 page by LiteSpeed Web Server

how can i fix it?

my site hehe01.com


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Hi @hitobonfim,

Have you configured a vhost file on your LiteSpeed server? If you have, can you please share it here so that we can further see if anything is not configured properly.

Additionally, when you check the access logs, what do you see, can you see in the logs? Additionally, I know this tutorial does not cover litspeed however It will be good to check the actual installation process of discourse. You might have missed something while installing it

https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-install-discourse-on-ubuntu-18-04

Regards, KFSys