Question

My sites uploaded dont open!!!

I sent the folder with my website files to the directory “/ var / www” and even to “/ var / www / html” yet when access, this screen appears: http://i.imgur.com /5kCXr50.jpg and sent to a file “test.html” and nothing to change this printscreen screen that sent … What should I be doing wrong? Therefore, I am sending the site files and folders for the hosting, via Filezilla, and my sites are not showing …

Subscribe
Share

Hello! I get the solution!

The directory that I should upload my sites is in: /var/sentora/hostdata/[username]/public_html/ (that is the correct way)

Before I upload to: “/var/www”

http://neurocriatividade.com/teste.html works fine. There is something wrong with your index.php.

Your DNS is correct. It goes to the correct name servers and your DNS shows the A-Record going to your server

peppah@desktop:~$ dig neurocriatividade.com

; <<>> DiG 9.9.5-3ubuntu0.4-Ubuntu <<>> neurocriatividade.com
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 52245
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 512
;; QUESTION SECTION:
;neurocriatividade.com.		IN	A

;; ANSWER SECTION:
neurocriatividade.com.	1799	IN	A	45.55.211.22

;; Query time: 69 msec
;; SERVER: 127.0.1.1#53(127.0.1.1)
;; WHEN: Thu Aug 27 23:04:19 EDT 2015
;; MSG SIZE  rcvd: 66

It looks like there is something wrong with your index.php. Have you tried wiping out the contents of your domain directory and re-uploading?

  1. I upload files in Filezilla to that folder: https://dl.dropboxusercontent.com/u/11826717/off/0031.jpg

  2. The domain www.neurocriatividade.com point to that name servers: https://dl.dropboxusercontent.com/u/11826717/off/002.jpg

  3. And the IP is pointed to my unique droplet. How should check it? That is printscreen my folder set up in Sentora:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/11826717/off/001.jpg

Where did you set it up from? Did you follow a certain guide? Have you logged into Sentora and make sure your sites are set up. Is your domains pointed to the correct name servers and are they pointed to the correct IP

I have Sentora set up, but I don’t know if I have LAMP or LEMP, because I’m beginner, please I need help for upload my websites. :(

What kind of setup do you have? LAMP? LEMP?

Do you have Sentora set up correctly for your sites or are you just uploading to the default directories?


Submit an answer
You can type!ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

This question was answered by @MrPeppah:

http://neurocriatividade.com/teste.html works fine. There is something wrong with your index.php.

Your DNS is correct. It goes to the correct name servers and your DNS shows the A-Record going to your server

peppah@desktop:~$ dig neurocriatividade.com

; <<>> DiG 9.9.5-3ubuntu0.4-Ubuntu <<>> neurocriatividade.com
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 52245
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 512
;; QUESTION SECTION:
;neurocriatividade.com.		IN	A

;; ANSWER SECTION:
neurocriatividade.com.	1799	IN	A	45.55.211.22

;; Query time: 69 msec
;; SERVER: 127.0.1.1#53(127.0.1.1)
;; WHEN: Thu Aug 27 23:04:19 EDT 2015
;; MSG SIZE  rcvd: 66

It looks like there is something wrong with your index.php. Have you tried wiping out the contents of your domain directory and re-uploading?

View the original comment

This comment has been deleted