Site isn't available

August 1, 2016 348 views
DNS Nginx Networking Ubuntu Ubuntu 16.04

Hi, I followed this tutorial to configure my domain and DNS records for my site, and all things seem to line up correctly. It's been over 48 hrs and my site still isn't available using the domain name or ip address . Is there something else that needs to be configured? I'm running Ubuntu with nginx as my server. Is there something i'm missing? Thanks!

4 Answers
JamesTheDev5 August 3, 2016
Accepted Answer

Double check that you have configured your DNS Correctly then use to ensure that the DNS had propagated (or is propagating) correctly. Then restart NGINX if you believe it could be a problem with the server, and check that you have opened ports 80 (for http) or 443 (for https) to ensure web traffic can be routed through your server.

I'm getting these errors when I use the tool:

Bad Glue Detected
Parent server gave glue for to be but we resolve that hostname to More Info
At least one name server failed to respond in a timely manner
Failure detail: More Info
Local NS list does not match Parent NS list was reported by the parent, but not locally was reported by the parent, but not locally was reported by the parent, but not locally was reported locally, but not by the parent More Info
SOA Serial Number Format is Invalid reported Serial 1470267834 : Suggested serial format year was 1470 which is before 1970. More Info
SOA Expire Value out of recommended range reported Expire 604800 : Expire is recommended to be between 1209600 and 2419200. More Info
Open Zone Transfer Detected

Found the issue, site is now up. Thanks!

Have another answer? Share your knowledge.