Question

web server : internal server error

  • Posted on October 25, 2014
  • do734312Asked by do734312

I have successfully installed vestaCP on centos 6.5 and already I add a swap file. I can access VestaCP well. But the web pages of user admin in the folder public_html can not be accessed with the message: Internal Server Error

I have tried to reinstall over 3 times but the result is the same

these are the errors ;

AccessLog ErrorLog Unduh AccessLog Unduh ErrorLog 70 baris terakhir dari ahli.website.error.log 2014/10/24 23:08:06 [error] 1321#0: *3 upstream timed out (110: Connection timed out) while connecting to upstream, client: 101.255.17.50, server: ahli.website, request: “GET / HTTP/1.1”, upstream: “https://x.x.x.x:8443/”, host: “ahli.website” 2014/10/24 23:13:00 [error] 1321#0: *7 upstream timed out (110: Connection timed out) while connecting to upstream, client: 101.255.17.50, server: ahli.website, request: “GET / HTTP/1.1”, upstream: “https://x.x.x.x:8443/”, host: “ahli.website” 2014/10/24 23:16:12 [error] 1321#0: *12 upstream timed out (110: Connection timed out) while connecting to upstream, client: 101.255.17.50, server: ahli.website, request: “GET / HTTP/1.1”, upstream: “http://x.x.x.x:8080/”, host: “ahli.website”

I try on Ubuntu 12.04 64, the problem is the same

What is the problem?


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

You have no service responding on x.x.x.x:8080.

This works but the firewall needs to be restarted everytime after a server restart. Any fixes?

This comment has been deleted