Question

www. CNAME not working on my site

I have a single site setup on an Ubuntu 14.04 site running LAMP. My site is coded using the Laravel framework if that matters, and I managed to get it all to work using my laravel directory in the var/www folder, etc. I setup a CNAME too in order for www.speakingof.news to redirect to speakingof.news (the non-www domain works wonderfully) but the CNAME redirect doesn’t work.

The CNAME is ‘www’ and the host is ‘@’ (or in my case, ‘speakingof.news.’). I think this is a problem with the apache configuration files, but I don’t know where to look. Any help that points me in the direction of where to look would be much appreciated!


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Accepted Answer

Your CNAME looks fine. You are correct that it is an issue with your Apache config. If I remember my Apache correctly, you can just add a ServerAlias directive.

https://httpd.apache.org/docs/current/mod/core.html#serveralias

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.