Recognition

Contributions

14 Contributions
  • Published Question

    I'm getting a weird error while installing PIwik

    ERROR MESSAGE: GET request to piwik.php failed. Try whitelisting this URL from HTTP Authentication and disable mod_security (you may have to ask your webhost). For more information about the error, check your web serv...
    1 By booruguru Apache
  • Published Question

    My SSL certificate is not being served when visiting my site

    I am running WordPress Multisite on Ubuntu 14.04. I am using a multi-domain certificate The certificate is meant for a site within my multisite network (rather than the main domain name of the wordpress server/site). ...
    1 By booruguru WordPress Apache Ubuntu
  • Published Question

    I created/moved vhost directories and now WordPress permissions are screwed up

    When I check the folders in my WordPress directory, the permissions are defined as they should be, but WordPress/wp-admin is unable to do things like install plugins...instead it prompts me for my FTP credentials. Thi...
    1 By booruguru
  • Published Question

    How can I access vhosts using an IP address?

    Whenever I signed up for a web hosting account powered by cPanel, I would receive a welcome e-mail providing an address for accessing my site without the domain name. Usually would look something like... http://107.17...
    2 By booruguru
  • Published Question

    Postfix: Sorry, I couldn't find a mail exchanger or IP address. (#5.4.4)

    I am unable to receive e-mails using Postfix. Whenever I try to send a message I get a "Sorry, I couldn't find a mail exchanger or IP address. (#5.4.4)" reply. Also, when I looked in my /var/mail/ folder...I noticed t...
    1 By booruguru
  • Published Question

    I am unable to open DigitalOcean modal windows?

    re: Digital Ocean control panel... I was trying to add a new domain name, but clicking on the Add Domain button did nothing. I couldn't even send a support ticket. I assume this must be a javascript issue, but I tried...
    1 By booruguru
  • Published Question

    How can I safely upgrade Ubuntu?

    Apparently the command "do-release-upgrade" is not advisable over SSH: Continue running under SSH? This session appears to be running under ssh. It is not recommended to perform a upgrade over ssh currently because ...
    1 By booruguru
  • Published Question

    Is the Digital Ocean notification system going to be improved?

    The Digital Ocean notification system is really frustrating. When I am notified of an update to one of my postings, I still have to visit the notification page and then select my notification in order to remove it. It...
    1 By booruguru
  • Published Answer

    My root domain is not forwarding to www

    Ok, it seems the issue was an .htaccess file left in the root directory my www folder (after I moved the site occupying that direct…
    By booruguru
  • Published Answer

    I am unable to use SSH keys

    And what is they’re not all there? In my server’s authorized_keys file I see a line that says “ssh-rsa” followed by a string of …
    By booruguru
  • Published Question

    I am unable to use SSH keys

    I followed the instructed provided by... https://www.digitalocean.com/community/articles/how-to-use-ssh-keys-with-digitalocean-droplets ...but I am still promoted for my password when I try to login.
    1 By booruguru
  • Published Question

    My root domain is not forwarding to www

    I'm sure this question has been asked a thousand times, but I've followed all of the instructions I could find and I can't get my root domain to redirect to www. My server was pre-installed with WordPress, but then I ...
    2 By booruguru
  • Published Answer

    WordPress: I can't get custom post tyle permalinks to work

    mod_write is enabled…and like I said, permalinks sort of work, but not as intended. For example I can create (and view) a “Custom…
    By booruguru
  • Published Question

    WordPress: I can't get custom post tyle permalinks to work

    I can sort of get "pretty permalinks" to work properly but my custom post type entries do not have the appropriate prefix in the URL. In fact they don't seem to be treated like custom post type entries at all.
    4 By booruguru