Question

installing SSL Letsencrypt Apache not running error fix?

Posted March 9, 2016 3.5k views
UbuntuApacheLet's Encrypt

Newbie here,
I tried to follow the “How to secure apache with Lets Encrypt” to install an SSL cert. But during the last step when I ran this command:

./letsencrypt-auto --apache -d example.com -d www.example.com

I get an error that says something like “the apache plugin is not working. there may be a problem with your current configuration” but my site is up and running at that time. My site was setup using serverpilot so not sure if that has anything to do with it. But, I’m not sure really what I should do from here to get this to work. Thanks in advance!

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

×
1 answer

Hi, ServerPilot just added integration with Let’s Encrypt.

https://serverpilot.io/blog/2016/03/09/free-ssl-certificates-from-lets-encrypt.html

I hope that helps.

  • Hey, that’s great to hear!
    I might have another issue now. I was planing on creating a cert for a subdomain like sub.example.com and the notes in the link provided say that those won’t be allowed.

    I was planning on using these for staging sites so I didn’t want to create a unique domain for each staging site.

    • If you have a lot of subdomains for dev sites like “client1.yourcompany.com” and “client2.yourcompany.com”, I suggest buying a wildcard cert for “*.yourcompany.com” and setting up a wildcard DNS record, as well.

Submit an Answer