Question

MultimateCollection.com is not working on some mobile browsers

We recently shifted our website (MultimateCollection.com) hosting from shared server to digitalocean. It is built in magento. We are experiencing that website is not being opened by chrome in mobile phones or chrome simulator (mobile versions).

We checked that when desktop ask for home page, it gives user agent as User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/51.0.2704.103 Safari/537.36

which works well.

When chrome mobile simulator ask for home page, it gives user agent as User-Agent: Mozilla/5.0 (Linux; Android 4.4.2; Nexus 4 Build/KOT49H) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/48.0.2564.23 Mobile Safari/537.36

which is not working and throwing 301 / 302 redirects.

Can somebody please help us.

Ashish

Subscribe
Share

Are you still seeing this issue in some browsers?

I’m using chrome 51.0.2704.81 on Android 6.0.0, and it seem to be working fine


Submit an answer
You can type!ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Accepted Answer

Thanks for your follow-up. We resolved that issue.

Magento was set for User agent validation which was causing this. Once we removed this validation, problem was rectified.