Question

Updating the certificate for Loadbalancer only working for one Loadbalancer?

Hi,

I have a problem with updating the certificate of a load balancer.

I’m using 2 loadbalancers (1 for staging, 1 for production).

The following steps were taken: I added the new certificate using the webpage under “Certificates for Load Balancers and Spaces”.

I then changed the certificate of the load balancers under “Forwardings rules” to the new certificate for both staging and production.

The loadbalancer for staging is using the new certificate. Success!

The one for production is still using the old certificate.

I double checked and the sha1 of production is still the old certificate.

Is there something I’m missing?


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Accepted Answer

Hi there,

Did you also update your port 443 forwarding rule with the new SSL certificate as described here?

Regards, Bobby

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.