Question

Why am I getting blank control panel page?

Hi. After login I get blank page at https://cloud.digitalocean.com/droplets. Why is it so? Tried latest versions of Chrome, Firefox, Opera and Edge.


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

On my mobile device (Android 9 Pie, Chrome 83.0.4103.101), the page opens fine; but on desktop (Windows 10, Chrome Version 83.0.4103.116 and Microsoft Edge Chromium 83.0.478.58) the same blank page is shown.

There’s no difference when connecting through a VPN as well.

I got this problem in India. Try using VPN. I tried USA and Netherlands VPN and it did work.

If you look at the console errors and the network tab, some resources are failed to load. Using VPN, browser loaded those resources just fine for me. Try refreshing 1-2 times if you still can’t make it work. On using VPN, warning messages should change, hopefully!

Optional: If page loads on VPN, try to switch it off and access the control panel on your home network. Now page should load just fine on home network as well. You should be able to browse the control panel now. If not, try to refresh the page normally 1-2 times (don’t hard reload). If it does work, make sure you don’t hard reload the page or delete the cache.

Optional: You can try to switch on/off Enhanced Tracking Protection. In my case, tracking protection wasn’t the issue.

In Firefox try to disable “Enhanced tracking protection” (click shield icon to the left of address bar). May not work immediately, try to logout - login, cleaning cookies and cache.