Question

www.domain.com not working

  • Posted November 17, 2014

www.domain.com not working.

i have put cname entry as * in left while domain.com on the right.

wwww.domain.com is working also ww.domain.com is working, while www.domain.com not working…

Any Pointers??

Subscribe
Share

im having the same problem


Submit an answer
You can type!ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Could you expand on what you mean by not working?

To set up a wildcard CNAME, the DNS panel should look like:

DNS can take some time to propagate fully, and if the domain was previously pointing somewhere else you may need to clear your local cache.

Could you expand on what you mean by not working?

To set up a wildcard CNAME, the DNS panel should look like:

DNS can take some time to propagate fully, and if the domain was previously pointing somewhere else you may need to clear your local cache.

Could you expand on what you mean by not working?

To set up a wildcard CNAME, the DNS panel should look like:

DNS can take some time to propagate fully, and if the domain was previously pointing somewhere else you may need to clear your local cache.

Heyy Thanks for your answer…Got the issue and fixed it…Now, ia was trying to configure mail server using

https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-configure-a-mail-server-using-postfix-dovecot-mysql-and-spamassasin

I followed all steps, but looks like there is some issue. When i telnet on port 993, it gives me error