Hello,

Could someone please point me in the direction. I’m not sure what happened but I’ve had a cascade of issues happen. Yesterday everything was working and today, pretty much nothing works.

Domain: www.bridgetsarah.co.uk **
**Issue:
Firewall blocked WordPress due to an older version, and so I removed it and installed softcoulous, and installed a new updated version. (however, nothing shows apart from the echo test thing).

I have tried, every article I’ve read on about disabling the welcome page, in which I have done, and now all I get is an index (showing nothing).

I have tried looking through logs, but nothing to me makes sense:

[error] 28902#28902: *347 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 188.166.21.195, server: bridgetsarah.co.uk, request: "GET /wp-login.php HTTP/1.1", upstream: "http://134.209.188.60:8181/wp-login.php", host: "roanate.co.uk" 2020/06/08 14:39:58 [error] 28902#28902: *349 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 188.166.21.195, server: bridgetsarah.co.uk, request: "POST /wp-login.php HTTP/1.1", upstream: "http://134.209.188.60:8181/wp-login.php", host: "roanate.co.uk" 2020/06/08 14:39:58 [error] 28901#28901: *351 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 188.166.21.195, server: bridgetsarah.co.uk, request: "POST /xmlrpc.php HTTP/1.1", upstream: "http://134.209.188.60:8181/xmlrpc.php", host: "roanate.co.uk" 2020/06/08 14:42:49 [error] 28901#28901: *353 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 192.0.101.226, server: bridgetsarah.co.uk, request: "HEAD / HTTP/1.1", upstream: "http://134.209.188.60:8181/", host: "bridgetsarah.co.uk" 2020/06/08 14:46:01 [error] 28902#28902: *357 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 45.119.212.93, server: bridgetsarah.co.uk, request: "GET /wp-login.php HTTP/1.1", upstream: "http://134.209.188.60:8181/wp-login.php", host: "bridgetsarah.co.uk" 2020/06/08 14:46:04 [error] 28902#28902: *359 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 45.119.212.93, server: bridgetsarah.co.uk, request: "POST /wp-login.php HTTP/1.1", upstream: "http://134.209.188.60:8181/wp-login.php", host: "bridgetsarah.co.uk" 2020/06/08 14:46:06 [error] 28901#28901: *361 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 45.119.212.93, server: bridgetsarah.co.uk, request: "POST /xmlrpc.php HTTP/1.1", upstream: "http://134.209.188.60:8181/xmlrpc.php", host: "bridgetsarah.co.uk" 2020/06/08 14:51:46 [error] 28901#28901: *366 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 192.0.101.226, server: bridgetsarah.co.uk, request: "HEAD / HTTP/1.1", upstream: "http://134.209.188.60:8181/", host: "bridgetsarah.co.uk" 

I also have no idea why the domain roanate.co.uk is appearing in the logs, as it belongs to a separate user. In addition to this, I cannot run auto SSL as it states my DNS is different from my domain (makes no sense now)!

I’ve even tried adding the port 8181 manually and no luck, I’ve restarted Apache so many times I’ve forgotten the count…

if anyone has any thoughts to point me on would be brilliant,

kindest regards,

bridget

edited by MattIPv4

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

×
1 answer

Hi @indigobsk,

I’ve experienced things like that before on a Centos Web Panel. In my case, I was being blocked due to Mod Security. Try to disable it for that specific domain and see if everything will start working.

You can disable it from the admin panel –> Security –> Mod Security.

Please let me know afterwards how did it go and if other issues remain.

Regards,
KDSys

Submit an Answer