Question

I have twice followed Digital Oceans 1 Click install for Wordpress and both times it fails. SSH logs are fine,

I have twice followed Digital Oceans 1 Click install for Wordpress and both times it reports no errors via the server logs and says its ‘successful’. Issue is that when you view the site that it doesn’t work.

It is the usual WP 1 click, not the light speed one.

fyi I have created over 100 WP instances on Digital Ocean previously and all worked fine. That was unto a year ago… all recent ones fail. Not good.


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

I have now binned all x3 droplets so I cannot replicate for you.

I am now trying the lightspeed instance and that appears to be fine.

The broken one (x3 droplets binned) is: https://cloud.digitalocean.com/marketplace/5ba19759c472e4189b34e066?i=cd04b7&referrer=droplets%2Fnew

Hello,

I just tested this and it worked as normal.

Would you mind sharing the exact problem that you are seeing when you visit your domain name in your browser? I could then try to advise you further.

Regards, Bobby