Question

Help resolve server error with Auth provider

Hey guys, I am new to Strapi and working on setting one up for a project (via Digital Ocean). I’m trying to implement auth providers (Google and Twitch), but I continue to get an “Internal server error” message trying to navigate to the login page: https://spnsors-backend-4tznc.ondigitalocean.app/api/connect/google. I did follow the guide on how to set it up on Strapi Docs page. Can someone help debug/ fix this issue?


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Hi there,

I could suggest checking your application logs for some more information. In there you should see the actual error rather than the generic 500 error message.

Feel free to share the error here so I could try to advise you further.

For more information on how to view your logs you could check out the docs here:

https://docs.digitalocean.com/products/app-platform/how-to/view-logs/

Best,

Bobby