Question

Cache issue in App Platform static app with wildcard domain?

Hi! We’re having trouble with one of our static apps, which is set up with a wildcard domain. The Cloudflare cache is not flushed upon deploy. Comparing with a deploy for another static app without a wildcard domain, the cache is flushed. Is this a known issue or are we overseeing something?

Edit: Adding a specific subdomain results in the cache being flushed, so I guess it is related to wildcard domains only. Is there a way to solve this problem?


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Actually, yes. We reached out to them through support and they told us that the issue is known. They activated a beta feature for our account, that seem to resolve the issue so I would recommend contacting them. Hope it helps. Good luck!

I’m migrating to App Platform service and i’m getting this error too, any response from Digital Ocean?