Question

App Platform static site not resolving without www.

Hello,

I have a static site deployed on the app platform with the DNS of my domain being managed by DO in the console. I’ve added both the www. and non-www. domains to my app and they both say configured, but when I try to access the non-www. domain in the browser (or via proxy/VPN to avoid DNS caching issues) it does not resolve.

The DNS records have a CNAME for the www. host and a few A/AAAA records as well.

What am I doing wrong?

thanks.


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Hi @za3qco,

As per your explanation provided, the domain configuration appears to be setup successfully. Since the message for both www and non-www is ‘Configured’, the domain should be mapped correctly in the backend as well.The issue you are witnessing might be caused due to caching, hence I’d request you to try hitting the url after clearing the browser cache or via the incognito mode.

If you still notice issues, please reach out to our support team with the domain name and we will assist in resolving the same.

Cheers, Taha Fatima