Question

Apps crashing with "no healthy upstream" when under load

Hi,

We are deploying a .net core web application to Apps. Its all working great until we use a image upload feature of the CMS in the web app.

When uploading a couple of images, the entire website goes down, and the error you get is 503 - “no healthy upstream”.

We’ve troubleshoot the app on a VM, and it works without issues, so it only seems to happen when we host on Apps.

Is there some thread limitation on the CPU or anything like that we’re hitting?

We are using the Pro Tier with 1 CPU and 1gb ram. RAM goes to 50% and CPU to 70%, and then it crashes out and reboots.


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Hi there,

I think that it is possible that your container is hitting an out of memory problem. Have you tried running the application with 2GB RAM?

Regards, Bobby