Question

BLOB Upload Unknown error while pushing Docker Image to Container Registry

Hi,

I am setting up cicd in github action to digital ocean kuberntes and using digital ocean container registry for my images.

While pushing image from github action server every now and then docker push fails with an error Blob Upload Un

The push refers to repository [registry.digitalocean.com/asap/product-service]
57606bce7431: Preparing
3acc7d5ebb86: Preparing
eac8b1b58fc5: Preparing
8b185d674aef: Preparing
4f17d163126f: Preparing
df95ed2a791d: Preparing
17bdf5e22660: Preparing
d37096232ed8: Preparing
6add0d2b5482: Preparing
4ef54afed780: Preparing
d37096232ed8: Waiting
6add0d2b5482: Waiting
4ef54afed780: Waiting
df95ed2a791d: Waiting
17bdf5e22660: Waiting
8b185d674aef: Layer already exists
4f17d163126f: Layer already exists
df95ed2a791d: Layer already exists
17bdf5e22660: Layer already exists
d37096232ed8: Layer already exists
6add0d2b5482: Layer already exists
4ef54afed780: Layer already exists
eac8b1b58fc5: Pushed
3acc7d5ebb86: Pushed
57606bce7431: Pushed
blob upload unknown
##[error]Process completed with exit code 1.

Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Hi there,

What I could suggest is enabling debug for your Docker daemon for more information.

To do that open the /etc/docker/daemon.json file and set the "debug": true:

{
    "debug": true
}

After that restart Docker:

  1. systemctl restart docker

Then check if the debug is enabled, it should be under the Server section

  1. docker info

Output:

Client:
 Debug Mode: false

Server: 
 Containers: 4
  Running: 0
  Paused: 0
  Stopped: 4
. . .
 Debug Mode: true

Regards, Bobby