Question

Can't acces my domain without www

Hello guys,

I’m having a problem with accessing my web without www. When I am trying to access it by www.domain.com it’s OK. When I am trying to access it by domain.com I get “This site can’t be reached”.

I saw not only I had this problem but everything what I was looking here and in Google didn’t helped me to solve this problem.

I bought a domain and I changed it DNS to digitalocean DNS. Then I added a domain in digitalocean control panel.


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Hi! There could be several reasons that would cause your site to be “unreachable.”

Often times, when you make changes to DNS, it can take several hours for the changes to fully propagate. DNS servers also cache information, so if you were accessing your site before the change, your DNS servers might have stale info.

You can test your domain name DNS here:

https://dns.google.com/query?name=www.domain.com https://dns.google.com/query?name=domain.com

Those should return with the IP address you configured in DigitalOcean Domains. If not, you may need to double-check your changes and make sure the record for domain.com has a record (an “A record” or a “CNAME”, perhaps) that resolves to the correct place.

If those tests are successful, then you may need to wait until your DNS servers refresh. If possible, try to confirm that it works with a colleague or friend on a different internet connection.

Hope this helps, let us know if you have further questions or issues.