Question

Created droplet from snapshot. Now things don't work.

I created a snapshot from my droplet and then created a new droplet from that snapshot. Then I transferred the domain. But that doesn’t work very well:

  • SSH and FTP seem to work correctly
  • Instead of my website I see only a directory content. That directory content contains one directory - some directory I uploaded separately from the rest of website. I also see one file. But that file is not hosted in the root directory of my server and I am puzzled where it comes from.
  • I use VirtualMin for management. I can login with Virtualmin with the login of a specific user. But when I try to login as root I am not recognized.

Does anyone have an idea what is happening here and what I should do?

Show comments

Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

This comment has been deleted

I just used the “create droplet from snapshot” function of Digital Ocean. So the new server should have the same setup as the old one.

Where did you transfer the domain? Is it possible the new server isn’t properly setup?