Question

domain.com not working, but www.domain.com working? where did i go wrong?

So my site www.kryptics.net is working fine, however my kryptics.net somehow it goes to an existent root folder? where did i go wrong? any help is appreciated, thanks http://tinypic.com/r/i6b3oj/9 http://tinypic.com/r/ibmc0y/9 http://tinypic.com/r/4kzgu8/9

Subscribe
Share

Submit an answer
You can type!ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

can’t take it, going to start from scratch… lol - thanks for trying to help :)

Oh thats weird looks like i had them inverted…

ServerName www.kryptics.net instead of ServerName kryptics.net

I’ll try that… thanks!

@kryptics

Your DNS looks good, so my first recommendation would be to check your Apache VirtualHost setup and make sure that www is setup as a ServerAlias. You need both a valid DNS entry (which you have) and a ServerAlias targeting the www alias.

So if we look at your VirtualHost configuration, you should see something like:

ServerName kryptics.net

And you need to add a ServerAlias entry for it:

ServerName kryptics.net
ServerAlias www.kryptics.net

Then restart Apache.

You’ll also want to make sure that your SSL certificate is setup to handle your domain with and without the www.