Question

Droplet created from snapshot of OpenLiteSpeed wordpress gives 404 when trying to access

I am unable to access my wordpress site after moving it to a new droplet using the snapshot feature. I get 404 errors in response to any url i try.

I am also unable to access any file that i put in the /var/www/html folder and cannot access phpmyadmin either.

The only thing i can still access is OpenLiteSpeed admin. The permissions of all the files in var/www/html have www-data which also matches the existing droplet that also works.

I am fairly stumped as to what could be causing this. The old droplet still works even after rebooting it.

I’m guessing it potentially has something to do with the ip-address change as this is the only difference i can see.

Any suggestions would be more than welcome.

Show comments

Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Accepted Answer

Hi,

We didn’t use wild domain(*) by default for more security, so please update web-admin’s listener if you changed any IP or domain. https://docs.litespeedtech.com/Cloud/wordpress/#step-5

Let us know if issue still or not

Best

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Hi,

were you accessing by IP , or domain ?

Best regards,

This comment has been deleted