Question

Ember-app-kit deployment to dokku

Hi,

After deploying to dokku an ember ember-app-kit, I’am getting Cannot GET / in the browser.

here is my Procfile : web: ./node_modules/grunt-cli/bin/grunt expressServer:dist:keepalive

Here is my dependencies in my package.json “dependencies”:{ “express”: “~3.4.2”, “jsdom”: “*”, “lockfile”: “~>0.3.0”, “bower”: “~1.2.7”, “grunt”: “~0.4.2”, “grunt-cli”: “~0.1.9”, “load-grunt-config”: “git://github.com/Pradeek/load-grunt-config.git”, “grunt-contrib-watch”: “~0.5.3”, “grunt-contrib-copy”: “~0.4.1”, “grunt-contrib-concat”: “~0.3.0”, “grunt-contrib-clean”: “~0.4.1”, “grunt-contrib-jshint”: “~0.7.2”, “grunt-contrib-uglify”: “~0.2.2”, “grunt-contrib-cssmin”: “~0.6.1”, “grunt-preprocess”: “~3.0.1”, “grunt-es6-module-transpiler”: “~0.5.1”, “grunt-concat-sourcemap”: “~0.3.0”, “grunt-concurrent”: “~0.3.1”, “grunt-usemin”: “~0.1.12”, “grunt-rev”: “~0.1.0”, “grunt-ember-templates”: “~0.4.18”, “grunt-karma”: “~0.5”, “karma”: “~0.9.4”, “karma-qunit”: “~0.0.3”, “karma-coverage”: “~0.0.3”, “karma-phantomjs-launcher”: “~0.0.2”, “express-namespace”: “~0.1.1”, “request”: “~2.27.0”

“scripts”: { “start”: “grunt server”, “build”: “grunt build:debug”, “test”: “grunt test:ci”, “postinstall”: “bower install;grunt dist” }

Need help!

Thanks in advance.


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Sure its running at heroku, http://serene-shelf-4487.herokuapp.com/ <br> <br>The /api/* is only for the development mode, only a fake stub. <br> <br>Thanks!

I looked at a few files and apparently the server only defines routes for /api/, so your app is running but you’re getting that error simply because you’re not defining any routes other than /api/ (which means that the route “/” is not defined). <br> <br>Are you sure it on heroku?

Hi, After replacing with this ./node_modules/grunt-cli/bin/grunt start in the Procfile <br>Im getting this error logs from the server Warning: Task “start” not found. Use --force to continue. <br> <br> <br>However it successfully deploy and run at heroku using this in my procfile <br>web: ./node_modules/grunt-cli/bin/grunt expressServer:dist:keepalive <br> <br>Here is the repo <br>https://github.com/BernardTolosajr/EAK-heroku <br> <br>Thank you in advance!