Question

I'm connecting to Spaces with FileZilla Pro but can't open a specific directory

Hi there!

I get this error when i try to open WebP folder. I need to mention that till now everything was good and worked perfect. But without any notice or error i get this:

Command:	GET /?delimiter=/&list-type=2&prefix=webp/ HTTP/1.1
Command:	Authorization: ************************************************************************************************************************************************************************************************************
Command:	Connection: keep-alive
Command:	Host: europiesa.nyc3.digitaloceanspaces.com:443
Command:	Keep-Alive: 300
Command:	User-Agent: FileZilla/3.46.3
Command:	x-amz-content-sha256: e3b0c44298fc1c149afbf4c8996fb92427ae41e4649b934ca495991b7852b855
Command:	x-amz-date: 20200225T183530Z
Error:	Connection timed out after 20 seconds of inactivity
Error:	Failed to retrieve directory listing
Status:	Retrieving directory listing of "/europiesa/webp"...
Status:	Resolving address of europiesa.nyc3.digitaloceanspaces.com
Status:	Connecting to 162.243.189.2:443...
Status:	Connection established, initializing TLS...
Status:	Verifying certificate...
Status:	TLS connection established, sending HTTP request
Command:	GET /?delimiter=/&list-type=2&prefix=webp/ HTTP/1.1
Command:	Authorization: ************************************************************************************************************************************************************************************************************
Command:	Connection: keep-alive
Command:	Host: europiesa.nyc3.digitaloceanspaces.com:443
Command:	Keep-Alive: 300
Command:	User-Agent: FileZilla/3.46.3
Command:	x-amz-content-sha256: e3b0c44298fc1c149afbf4c8996fb92427ae41e4649b934ca495991b7852b855
Command:	x-amz-date: 20200225T183550Z
Error:	Connection timed out after 20 seconds of inactivity
Error:	Failed to retrieve directory listing

Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Hello, @alexneacsu

Have you checked your settings in FileZilla and make sure they haven’t changed? You can double check with our tutorial for the FileZilla setup with DigitalOcean’s Spaces: https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-use-filezilla-pro-with-digitalocean-spaces

Have you tried switching the Transfer mode from passive/active as well?

Also another thing to mention is that sometimes FileZilla will just stop working and then after some short period will be good again and it’s always good to test the FTP connectivity using anther FTP client like WinSCP or testing this via the command line or use any other FTP client to your choice.

Let me know how it goes.

Regards, Alex