Question

I'm having issues transfering a page over.

I have a page where all my CSS elements and such work perfectly fine, I registered a new domain did the droplet thing and transfered everything over to the new domain via ftp, adjusted the .haccess or whatever and I can get index.php to show, but the css elements aren’t there. It’s all just plain text and I have no clue how to fix it.


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

I was still having issues, no clue what exactly was the source of it, but I rebuilt the entire droplet from scratch and it’s working now. @KDSys, Thank you for all your help on the matter! It was a lot of good information to know and I do believe I learned something from all of this. So again, thank you again for taking the time to help me.

Hi @Cain533,

Can you confirm you’ve installed PHP on your droplet? If you haven’t, I’ll recommend checking the article on how to install either LEMP or LAMP depending on your Web Service (Nginx/Apache). In the articles, there is a section about PHP installation -

Nginx with PHP - https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-install-linux-nginx-mysql-php-lemp-stack-ubuntu-18-04

Apache with PHP - https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-install-linux-apache-mysql-php-lamp-stack-ubuntu-18-04

Regards, KDSys