Question

I receive emails, but I can't send

I installed Exim and Dovecot (in WEBUZO) and I trying to send an email, but didn’t work. In SquirrelMail I receive all emails, but I can’t send… no message appears for me.

I already restart the services and my VPS, but no success.

What Can I Do?

Thanks,

Show comments

Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Due to a large amount of abuse from spammers creating new accounts, in some use cases an SMTP block may be enabled by default preventing outgoing traffic on port 25 and 587 on new accounts. I’d recommend opening a ticket with our support team and asking whether there is a block in place and ask that it be removed if there is. If that is the problem our support team should be able to remove the block and have you up and running in a few minutes.