Question

Mouse doesn't seem to work

Connected Tutorial
This question is a follow-up to this tutorial:

Hi and thank you so much for the tutorial. I can see my Ubuntu desktop but the mouse does not seem to work. Is there a command or setting I should have enabled? My home machine is Fedora 33.

Show comments

Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Hello, @sansari1

Thanks for confirming this. I’m glad this is now working for you!

Regards, Alex

Hello there, sansari1

Let me know how it goes.

Regards, Alex

Hello @sansari1

I’ve tested this on a fresh Ubuntu 20.04 droplet and it seems like that everything is working just fine.

Did you follow the steps on an existing server that you use for hosting web apps/sites or you’ve used a fresh Ubuntu 18.04 droplet? Have you tried rebooting the droplet and the X2Go local client?

Regards, Alex