Question

"Object Not Found" issues with Multisite + Sub Directory Install

I have an Nginx Setup and have placed the new Mapped Domain to the Nginx Config.

However I am not too sure how I can set this up since it is the first time I am setting up a Domain to a Multisite Subdomain.

Here is how my server works.

I have originally added www.domain.com to the Nginx Server config and works fine.

Then I have a new website which was www.domain.com/newsite. Which I mapped with www.newsite.com, have also added this new domain in the Nginx Config.

However, the www.newsite.com is giving me the “Object Not Found” error. So I added the www.newsite.com domain to my dns but not too sure how to set it up since it still does not work.

Please let me know what I need to do.

Thanks


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

This guide on setting up multiple sites using server blocks in Nginx should help you get both of your domains working: https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-set-up-nginx-server-blocks-virtual-hosts-on-ubuntu-16-04