Question

openlitespeed wordpress issue: my site lost all the css and style

I set up the openlitespeed wordpress on a droplet, checked the ip, and the site looked fine. Then I continued with adding ‘listeners’ and ‘SSL’ etc, according to the documentation. Then I end up both IP and domain are working, but all the style and css are missing.

ip: 206.189.134.87 domain: gudianjita.xyz

How can I fix this? Thanks!


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Hi @shushi2000 ,

I just took a quick look, seems static files have ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID error when visiting with “HTTPS” and the cert status shows invalid.

Please make sure you have apply a valid certificate by following doc https://docs.litespeedtech.com/Cloud/wordpress/#step-3-certbot

Best

Hi,

If you check with browser dev tool , what does it show on these CSS file request?

Best regards,