Page loading issue

September 19, 2019 106 views
DigitalOcean

Since this last week, my website has been very very slow in loading, and even if loads some of the resources in many pages don’t load leading to gateway time out error. I tried testing the production data in my local environment and all the resources load fine in all the pages. And Digital Ocean support has been painstakingly slow in responding . Anyone else facing the same issue or any suggestions for this.

I tired the mtr commands :

 mtr -Trwbzc100 67.205.152.12
Start: 2019-09-19T11:43:24-0400


HOST: ramiya-RapG                                                               Loss%   Snt   Last   Avg  Best  Wrst StDev
  1. AS???    flihtr01a-bpopl3-3750-1-v2554-1.ns.ufl.edu (10.247.64.1)           0.0%   100    3.0   2.6   1.2   3.5   0.3
  2. AS???    ???                                                               100.0   100    0.0   0.0   0.0   0.0   0.0
  3. AS???    ???                                                               100.0   100    0.0   0.0   0.0   0.0   0.0
  4. AS6356   ssrb230a-pel-asr9001-1-v15-1.ns.ufl.edu (128.227.236.203)          0.0%   100    1.3   1.5   1.1   3.0   0.3
  5. AS6356   ssrb230a-ewan-msfc-1-v16-1.ns.ufl.edu (128.227.236.205)            0.0%   100    1.0   2.0   0.7  37.9   4.5
  6. AS6356   ipop-ewan-nat-1-uf-po5v1830-act.ns.ufl.edu (128.227.69.4)          0.0%   100    0.6   0.9   0.5   1.6   0.2
  7. AS6356   ssrb230a-ewan-msfc-1-v1831-1.ns.ufl.edu (128.227.69.18)            0.0%   100    0.8   2.0   0.8  24.1   2.7
  8. AS11096  jax-flrcore-asr9010-1-te0104-1804.net.flrnet.org (108.59.29.242)   0.0%   100    3.6   3.7   3.2   4.8   0.3
  9. AS6939   10ge3-2.core1.jax1.he.net (64.71.158.81)                           0.0%   100    3.8   3.8   3.3   5.1   0.3
 10. AS6939   100ge16-1.core1.atl1.he.net (184.105.213.185)                      0.0%   100   12.6  12.8  12.3  14.1   0.4
 11. AS6939   100ge8-1.core1.ash1.he.net (184.105.213.70)                        0.0%   100   24.3  31.3  24.2  46.0   8.7
 12. AS6939   100ge5-1.core2.ash1.he.net (72.52.92.226)                          0.0%   100   24.9  27.7  24.3  36.7   3.9
 13. AS6939   100ge8-1.core1.nyc5.he.net (184.105.81.149)                        0.0%   100   29.5  31.1  29.4  45.0   2.7
 14. AS???    ???                                                               100.0   100    0.0   0.0   0.0   0.0   0.0
 15. AS???    ???                                                               100.0   100    0.0   0.0   0.0   0.0   0.0
 16. AS???    ???                                                               100.0   100    0.0   0.0   0.0   0.0   0.0
 17. AS???    ???                                                               100.0   100    0.0   0.0   0.0   0.0   0.0
 18. AS14061  67.205.152.12                                                      0.0%   100   30.8  31.0  30.4  31.7   0.3
1 Answer

I tried running the same mtr command from my network and it seems all fine. But in your case at step 2 and 3 you have 100% packet loss. As the first couple of steps are most likely devices within your own network (your office or your home), I would recommend testing your site from a different network, like your mobile data or just a remote server and see how it goes.

Have another answer? Share your knowledge.