Question

phpmyadmin blank page, no login form

I am trying to install phpmyadmin and I get a blank page. As you can see here http://188.166.82.66/phpmyadmin/

Iget these error messages in the console.

Uncaught ReferenceError: $ is not defined(anonymous function) @ messages.php?lang=sv&db=&token=27625510b833e1ee99b80745472a4402:340 
Uncaught ReferenceError: PMA_commonParams is not defined

I’ve read some tutorials here on DO and I have searched the Community for an answers and some other people have had similar problems but I haven’t been able to fix this yet.

I need help with this. Does anyone know what it could be wrong with this?

Best regards.


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

What OS are you using and how are you trying to install it? Using Apache or Nginx? This is one of the bugs phpmyadmin had earlier but is fixed now in the updated releases.