Question

Problem with setup Office 365 Exchange on my server

Hi,

I have a domain point to digitalocean.com. Before pointing to this server, email system works well with the old server (using 365 exchange).

I added mx record, txt like this:

MX 0 mydomain-tld.mail.protection.outlook.com. @ TXT “v=spf1 include:spf.protection.outlook.com -all” autodiscover CNAME autodiscover.outlook.com.

What i need to do more for email system working again?


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Hey David, <br> <br>I see that there’s still a password lock on the website. Here’s an alternative in case you or anyone else is wondering how to set up Office 365 with DigitalOcean’s DNS management tool: <br> <br>https://obstance.com/blog/setting-up-office-365-using-digitaloceans-dns-management/

Pablo I need help too but I can’t see your link, it’s asking for a username and password…

Thanks Pablo, i will check it.