Question

Server does not work (MTA-SA)

Posted January 13, 2014 2.1k views
English: Guys, got a problem, I created a Hello server from a certain game called MTA-SA (Multi Thef Auto San Andreas (GTA), this, I ride it all right and it opens, but when I try to enter the server does not open, formerly in February, had a server with DigitalOcean and it was all right, but now it will not anymore, can someone help me? thank you. Português: Olá pessoal, tenho um problema, criei um servidor de um certo jogo chamado MTA-SA (Multi Thef Auto San Andreas (GTA), nisso, eu monto ele todo certo e ele abre, mais quando tento entrar no servidor não abre, antigamente em fevereiro, tinha feito um servidor com a DigitalOcean e foi tudo certo, mais agora não vai mais, alguem pode me ajudar? obrigado.

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

×
3 answers
it was all right, but now it will not anymore, can someone help me? thank you.
It probably crashed. Try logging into your droplet and checking whether it's still up or not.
No, I just bought the machine it is running normally, the DigitalOcean did something that affected my game servers open. and support when I command, the only thing they tell me, and they can not do anything and I have to send a help here, this administration is very bad.

sorry my english, i'm speak portuguese.
the DigitalOcean did something that affected my game servers open.
I'm sure that's not the case. Have you tried what I already suggested above?
Submit an Answer