Question

Serverpilot, Let's Encrypt, Lesaff script - Timeout when trying .well-known/acme-challenge/

Posted March 30, 2018 1.2k views
NginxLet's EncryptUbuntu 16.04

I don’t know if this is the right place to ask this question… but within the last 3 months I:

Took a snapshot and moved my server.

Then I deleted the old one.

I made a floating IP and assigned it to my new server.

My letsencrypt and nginx-sp were working for months before that until now. I can’t figure out what I’ve done wrong, but it seems that letsencrypt can’t connect to the /.well-known/acme-challenge/ stuff. I get a “Timeout” for every one.

I disabled ufw because I thought that might be doing it, but it did not help. What can I show (logs?) to know what’s happening?

2 comments
  • DNS checks out.

    I deleted an app with ServerPilot and reinstalled it with ServerPilot and now that app works properly and the script to Certbot install the SSL worked. I don’t know what changed with the deleting and reinstalling.

    It’s starting to feel like a permissions issue but as far as I can see the app that now works and the apps that don’t work have the same permissions.

  • I’m a dummy. In my DNS I have IPv6 still and there is no floating IPv6 with digitalocean yet. I removed those in DNS and I’m all good again!

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

×
1 answer

This question was answered by @pdgill:

I’m a dummy. In my DNS I have IPv6 still and there is no floating IPv6 with digitalocean yet. I removed those in DNS and I’m all good again!

View the original comment

Submit an Answer