Question

Site not Working in https but working with out http

hello friends…

Recently I moved my wordpress site from name cheap to Digital Ocean. On the previous server I activated SSL on my domain before installing Wordpress. Now after I move my site to Digital Ocean it’s not working after configured the backup file.

Also I can’t access my site with folders with https

example:

my site address https://www.alaneesqatar.qa will not work http://alaneesqatar.qa/phpmyadmin was working

I hope this problem was due to the SSL.

I followed the

https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-install-an-ssl-certificate-from-a-commercial-certificate-authority

I done everything as per the rules… But nothing worked for me

Subscribe
Share

Your http is redirecting to https. It seems like you don’t have https enabled in apache?


Submit an answer
You can type!ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

I too can’t access my site with https

my site address https://www.scholarshipportal.co.in/ will not work http://www.scholarshipportal.co.in/ working

I hope this problem due to the SSL.

I done everything as per the rules… But nothing worked for me Suggest something

Try configuring the SSL, it might be because of that. I too faced the same problem and then when I configured the SSL and also added a Free SSL Plugin in Wordpress it was all right! Thanks and Regards, 3d emulator Cartoon HD Wps Wpa Tester

PHPMyAdmin might be served by a different vritualhost and configuration file so it’s working might not give us much in the way of clues to the underlying problem. To best help you identify the problem and find a solution can you share your Apache configuration. This may be in one or more files located in /etc/apache2/sites-enabled/