Question

Still getting a error 520 for my site

I setup everything on my new server exactly according to tutorials and still I’m getting a 520 error.

I have a wordpress site. I used the one click install. I have cloudflare active as well. It seems to give me an origin error when I pause cloudflare


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Hi @kagzienterprises,

This is directly from CloudFlare’s side :

Error 520 occurs when the origin server returns an empty, unknown, or unexpected response to Cloudflare. ... An empty response from the origin web server that lacks an HTTP status code or response body. Missing response headers or origin web server not returning proper HTTP error responses

This leads me to believe the DNS on CloudFlare is not pointing to the proper droplet’s IP Address.

Please check if this is so and if not add your Droplet’s IP as an A record.

Regards, KFSys