Question

subdomain is pointing to main domain even after setting up virtual host

my subdomain is whitelotus.tibinfotech.com is pointing to main domain tibinfotech.com even after setting up virtual host.

DNS settings for subdomain as :

A record

whitelotus : IP address

CNAME

*.whitelotus : whitelotus.tibinfotech.com.

document directory path is /var/www/whitelotus.tibinfotech.com/public_html

virtual hosting settings is:

ServerName whitelotus.tibinfotech.com ServerAlias whitelotus.tibinfotech.com

    ServerAdmin: email address
    DocumentRoot /var/www/whitelotus.tibinfotech.com/public_html

i restart the apache after setting is done. still i couldn’t link subdomain to subfolder whitelotus.tibinfotech.com’s public_html.

Show comments

Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

In the instruction it is written sudo a2ensite example.com. I left the .conf extension. After running a2ensite with .conf extension it worked.

Thank you ryanpq

Is your new virtualhost configuration in a file in /etc/apache2/sites-enabled? Did you by chance create it in sites-avaialble instead? If you did you will need to run an a2ensite in order to enable the new virtualhost.