Question

Thumbnails not showing, but originals are?!? (narrowed down to server specific error)

Hello, I’m using a meteor stack with GridFS for file uploads. The files work and load correctly in my local build and on AWS connected to the same DB, but on my digitalocean instance only the original image links will load, and the thumbnails just… don’t appear (the weirdest thing!).

I’ve installed the graphicsmagick dependency and the file is actually served to the client with no errors, it just cant be viewed, not even when accessing the file link directly.

No errors in my meteor logs or on the client… I’m baffled. Any suggestions?

Show comments

Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

This question was answered by @alekhurst:

This happened to be a problem with how I installed GraphicsMagick. You can’t install it via apt-get. See my answer to my question here: http://stackoverflow.com/questions/33228992/cant-find-graphicsmagick-but-its-installed?noredirect=1#comment54282931_33228992

View the original comment