Question

Trying To Add A Mail Server Broke My Site...

  • Posted on March 5, 2014
  • rhosfeltAsked by rhosfelt

Well it was really me, but I have no idea what happened… Here’s the TL;DR

I did everything properly according to https://www.digitalocean.com/community/articles/how-to-set-up-a-postfix-e-mail-server-with-dovecot

However this broke a lot. anytime I type my web URL it redirects to /mail and if I try x.com/index.html it automatically goes to /mail, which isn’t there and I cannot seem to find anything wrong in the apache2 config.d. I also tried adding .htaccess files and the same error still.

If I try to access a page that uses cgi-bin I get an authentication required popup, it says it requires authentication.

I just want a nice simple solution for email, and this really blew up.


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Removing index.html file fixed all errors. THANK YOU

Glad it’s working now! What do you mean by the cgi-bin auth issue? Can you provide further details?

@Kamal Nasser had this right. Wish I could mark him as the answer.