Question

trying to deploy using capistrano. stuck at cap deploy:cold (getting a weird error)

Posted January 28, 2014 4.3k views
Hi, I am following this guide https://coderwall.com/p/yz8cha everything went well, until i reached cap deploy:cold where I get the following error : *** [deploy:update_code] rolling back * executing "rm -rf /home/harris/harrisrobin.co/releases/20140128225905; true" servers: ["198.199.122.209"] [198.199.122.209] executing command command finished in 354ms failed: "rvm_path=$HOME/.rvm $HOME/.rvm/bin/rvm-shell 'default' -c 'cd -- /home/harris/harrisrobin.co/releases/20140128225905 && RAILS_ENV=production RAILS_GROUPS=assets bundle exec rake assets:precompile'" on 198.199.122.209 I do not know how to interpret this.

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

×
3 answers
Try ssh-ing into your droplet as "harris" and running rvm_path=$HOME/.rvm $HOME/.rvm/bin/rvm-shell 'default' -c 'cd -- /home/harris/harrisrobin.co/releases/20140128225905 && RAILS_ENV=production RAILS_GROUPS=assets bundle exec rake assets:precompile manually—does it return any errors?

got stuck in the same situation. Please help…

command finished in 59140ms

*** [deploy:update_code] rolling back

  • executing “rm -rf /home/deployer/apps/tiangge/releases/20150123133459; true” servers: [“128.199.74.8”] [128.199.74.8] executing command command finished in 1617ms failed: “rvm_path=$HOME/.rvm $HOME/.rvm/bin/rvm-shell ‘default’ -c 'cd /home/deployer/apps/tiangge/releases/20150123133459 && bundle install –gemfile /home/deployer/apps/tiangge/releases/20150123133459/Gemfile –path /home/deployer/apps/tiangge/shared/bundle –deployment –quiet –without development test’”

Facing the same situation.. let me know if you have found a solution.

Submit an Answer