Question

When I access my site, I get "The connection was reset." How do I fix this?

It’s all in the question. When I access meganeholstein.com, Waterfox gives me the error “The Connection Was Reset.” When I access the website from Safari on my iPhone, I get “the server stopped responding.” How do I fix this?

Subscribe
Share

Your domain setting is good and 80 port is opened as well @meganeholstein. Need more info to figure out what’s going on…

Edge gave me an HTTP 500 Error.

I know my DNS and whatnot are all good, and I powered the droplet off and on for good measure. I didn’t change anything, the website just stopped working one day.

What kind of software are you using? Nginx/Apache or others? No recent changes in conf files of those?


Submit an answer
You can type!ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Hello,

For anyone who comes across this in the future, I could suggest following the steps from this tutorial here on how to troubleshoot such issues:

https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-troubleshoot-common-apache-errors

In case you still have any questions, feel free to share any of the errors you find after following the steps from the tutorial.

Best,

Bobby

This comment has been deleted