Question

Why is my domain being pointed to a site that I have no association with?

Posted December 12, 2019 240 views
DigitalOcean Managed Kubernetes

I have a small website running from a Helm deployment in my Kubernetes cluster like so:

NAME            NAMESPACE       REVISION        UPDATED                                 STATUS          CHART                   APP VERSION
alterdyne       default         1               2019-12-11 09:23:19.11351804 -0800 PST  deployed        alterdyne-web-0.1.1     1.0.1      

But my site can’t be seen when I go to the URL which is mydomain.net. This is expected because I don’t have a load balancer or other means set up to allow external access to it. However, when I go to mydomain.net and my site is deployed, I’m taken to a site that I have no association with.

When I delete the Helm deployment, it says the URL has nothing there. This also makes sense.

So my question is, why is my domain pointing to a seemingly random site and only when my project is deployed?

edited by alexdo

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

×
3 answers

Hello, @kurczynski

Can you please submit a support ticket about this so we can further investigate this for you? Can you also make sure to select the subject(type) as Kubernetes in order the ticket to be assigned to the correct team for faster response.

Regards,
Alex

Yes, I have done that. Thank you!

Submit an Answer