Question

can someone help? 1click wordpress install not working.

I started a 1-click wordpress install on DO. I would spin up another to see if i can get past this crap but then i have to go through and verify if the IP i’m assigned is on blacklist. So i’m trying to fix the current one. Here are some errors that pop up during the one click install. There is nothing but problems with this 1-click install. It’s like the script is broken/half finished or maybe the scripts attached to my account are all garbage. How can i resolve this?

mv: cannot stat ‘/var/www/html’: No such file or directory mv: cannot stat ‘/var/www/wordpress’: No such file or directory This script will copy the WordPress instalation into Your web root and move the existing one to /var/www/html.old

Completing the configuration of WordPress.Error: This does not seem to be a WordPress installation. Pass --path=path/to/wordpress or run wp core download. Error: This does not seem to be a WordPress installation. Pass --path=path/to/wordpress or run wp core download. Error: This does not seem to be a WordPress installation. Pass --path=path/to/wordpress or run wp core download. Installation complete. Access your new WordPress site in a browser to continue.


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

Hi @douser1234 ,

By default openlitespeed wordpress 1-click image should no wp-cli from the script. Could you confirm it’s “openlitespeed wordpress” or “wordpress” image?

Best

had to recreate the droplet (multiple times until it assigned an ip that wasn’t blacklisted) to resolve.