Question

"Domain Name Already Exists" Error - When Adding DNS for Droplet

I am trying to add DNS management for my droplet. When I try to add the domain I get an error message: “Domain Name Already Exists” ?

A while back I did try out Digital Ocean - but cancelled my account. I am back now and wondering if this might be stuck in the system?

Show comments

Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

when i add a Domain they give me this message “a Domain or a subdomain is already owned by another user.” and i can’t add Domain

Hello, all

The system performs a DNS lookup to see if the domain has already been added to DigitalOcean. If it has, you’ll receive a message that says Data domain example.com: Name already exists. If the domain has not been previously added to DigitalOcean’s DNS service, it will be added.

In our public community, we aim to answer open questions about anything SysAdmin, DigitalOcean and beyond. However, we make every attempt to keep personal information safe and so don’t ever access personal account information here. This means we can’t provide help with any account or billing-related issues.

Please reach out to our amazing support team who will be more than happy to assist you with your account issue! :)

https://www.digitalocean.com/support/

Hope that helps! Regards, Alex

Its been 4 days since i submitted this problem with a domain, no one answers, it looks like there is no support working, all i keep getting are bot replies

Domain “XXXXXXXXXXX” name already exists

my case is exactly the same, it was in another account which i cancelled