Question

Websites are timing out after a new domain is added to droplet

Hello, I purchased a new domain yesterday and added to the droplet today. I see that all the domains (including the new one) are timing out intermittently. I have checked the logs but they are clean. ping doesn’t show any packet loss. I can ssh to the droplet as well. Could someone give me a clue as to what’s wrong?

Thanks!

UPDATE I just did a tracert from my windows box. Here’s how it looks like:

  1     4 ms     3 ms     3 ms  172.20.10.1
  2    69 ms    33 ms    37 ms  10.206.250.10
  3     *        *        *     Request timed out.
  4    33 ms     *       32 ms  10.102.16.97
  5    76 ms    45 ms    31 ms  aes-static-054.78.22.125.airtel.in [125.22.78.54]
  6   386 ms   444 ms   470 ms  203.101.95.53
  7   347 ms   358 ms   319 ms  UnAssigned170.nyiix.net [198.32.160.170]
  8   339 ms   455 ms   406 ms  138.197.244.45
  9     *        *        *     Request timed out.
 10   404 ms     *      374 ms  drp.let.ip

Any clue?

Subscribe
Share

Submit an answer
You can type!ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

I’m seeing some high latency along the route starting at 203.101.95.53. Also, try a traceroute from your droplet to your home IP to see the culprit there.

I don’t think this timeout issue has anything to do with this new domain.