Question

Wordpress - White screen of death, after activating or uploading a theme.

  • Posted on July 8, 2014
  • decaobrAsked by decaobr

Hello, i have a Wordpress installation running on Ubuntu 14.04, everything is working fine, except when i try to activate this theme on my Wordpress panel, the theme is Working well, because i have tested in my localhost XAMPP, so is probably a memory issue.

In the theme documentation, they asked my to do something’s before installing the theme, check this image: https://www.dropbox.com/s/utrjj1p6rhv6dvu/Screenshot 2014-07-08 11.35.28.png

I done everything, them rebooted my Apache. But i’m still unable to install the theme.

If i try to install the theme, via Wordpress panel, uploading a .zip file, get the following error:

**File is empty. Please upload something more substantial. This error could also be caused by uploads being disabled in your php.ini or by post_max_size being defined as smaller than upload_max_filesize in php.ini. ** If i upload the theme via SFTP, and then try to activate the theme, i get the white screen of death, with no errors.

Any ideas?


Submit an answer

This textbox defaults to using Markdown to format your answer.

You can type !ref in this text area to quickly search our full set of tutorials, documentation & marketplace offerings and insert the link!

Sign In or Sign Up to Answer

These answers are provided by our Community. If you find them useful, show some love by clicking the heart. If you run into issues leave a comment, or add your own answer to help others.

Want to learn more? Join the DigitalOcean Community!

Join our DigitalOcean community of over a million developers for free! Get help and share knowledge in Q&A, subscribe to topics of interest, and get courses and tools that will help you grow as a developer and scale your project or business.

same problem … =/

if anyone knows anything about that, let me know …

Yes, a lot of errors most of them generated by the plugin “SSH SFTP Updater Support”, and in the case the error is “Array to string conversion …”, i dont think is related with the theme not being activated.

Should i look for something in special?

Are you seeing anything in your Apache error logs? Run:

cat /var/log/apache2/error.log